مراجعات

titkok hálójában 17 rész videa 2023

Welcome To LeSite24 Today we talk about titkok hálójában 17 rész videa 2023.

Pars államügyész úr hősként harcol a korrupció és az igazságtalanság ellen. Neva bírónő nem bízik Ceylinben. Cinar kórházban lábadozik.titkok hálójában 17 rész videa 2023. Pars ügyész úr nyomozása Ceylin és Ilgaz korrupt módszerei után zsákutcába fut. Yekta tovább folytatja Engin tisztára mosdatását. Zafer radikális lépésre szánja rá magát.

Töltsd le egyszerűen a Kettős játszma – 17.rész videót egy kattintással a videa oldalról. A legtöbb oldal esetében a letöltés gombra jobb klikk mentés másként kell letölteni a videót, vagy ha már rákattintottál és elindul a videó akkor használd a böngésző menüjét a fájl -> oldal mentése másként. Kettős játszma – 17.rész videa videó letöltése ingyen, egy kattintással.

Ceylin sikeres ügyvédnő, aki bármit megtesz azért, hogy elérje, amiben hisz. Kitartó és bátor. Nem ismer határokat, ha szabályokról van szó.Ceylin családfő lesz, miközben a jogi egyetemen tanul. Apját jogtalanul vádolják rablással, és 5 évig rács mögött marad. Ez idő alatt Ceylin mindent megtesz, hogy támogassa édesanyját és kishúgát, és megtanulja, hogyan küzdjön meg egyedül a viszontagságos életkörülményekkel.Ezután Ceylin a saját szabályai szerint végzi a munkáját. Számára bármilyen eszköz vagy módszer megengedett az igazság elérése érdekében.Ilgaz a sikeres ügyész, viszont mindent a szabályok és előírások szerint tesz. Ebből a szempontból Ceylin szöges ellentéte…

titkok hálójában 17 rész videa 2023

titkok hálójában 17 rész videa

2023.04.11., Kedd 20:00 – 1. évad, 17. rész

Pars államügyész úr hősként harcol a korrupció és az igazságtalanság ellen. Neva bírónő nem bízik Ceylinben. Cinar kórházban lábadozik.

2023.04.12., Szerda 20:00 – 1. évad, 18. rész

Pars ügyész Ceylinnel tárgyal. Cinar új vallomást tesz. Yekta tervet eszel ki Engin megmentésére

2023.04.13., Csütörtök 20:00 – 1. évad, 19. rész

Pars ügyész vallomás tételre várja Ilgazt. Cinar hazamehet a börtönből. Zafer radikális lépésre szánja el magát.

2023.04.14., Péntek 20:00 – 1. évad, 20. rész

Pars ügyész úr nyomozása Ceylin és Ilgaz korrupt módszerei után zsákutcába fut. Yekta tovább folytatja Engin tisztára mosdatását. Zafer radikális lépésre szánja rá magát.

titkok hálójában 17 rész videa

Mintaapák 1. évad 17. rész

Új fikciós sorozat, amely négy nagyon különböző apa életét mutatja be. A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálták az alkotók. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei.

titkok hálójában 17 rész videa

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى
judge,day in the life of a big law lawyer,lawyer day in the life,attorney day in the life,real estate lawyer,chicago attorney,chicago big law,big law,day in the life of an attorney,day in the life of a big law associate,biglaw,life as a lawyer,law insurance,insurance company,life insurance,home insurance,insurance claim,car insurance,auto insurance,business insurance,types of insurance,health insurance,types of insurance policies,types of insurance companies,types of insurance coverage,types of insurance plans,insurance explained,insurance industry

أنت تستخدم إضافة Adblock

برجاء دعمنا عن طريق تعطيل إضافة Adblock